Join us as we explore the Big Ideas taking shape in New York City as part of this year’s theme Big Cities | Big Ideas. The Big Idea is a consistent thread of design excellence and the underlying concept around which design is brought to life. The best big ideas create memorable architecture,...
- Broadway / 65th St 4:50pm - 5:15pm 25 min Stroll through Lincoln Center campus to LCT3 for walk- through. 5:15pm - 5:35pm 20 min Walk-thru of LCT3. 5:35pm - 5:50pm 15 min Break to roam around Lincoln Center public spaces. 5:50pm - 6:20pm 30 min Brisk walk to hotel for very brief refresh (optional) & independent or group travel (subway recommended) to AIANY/CFA. 356 W 58th St. 6:20pm - 6:30pm 10 min Gather outside Hudson Hotel for subway to CFA. 356 W 58th St. 6:35pm Depart to Center for Architecture. Schedule Milestone. 6:35pm - 7:10pm 35 min Subway (A/C train Columbus Circle to West 4th St) transport to AIANY/Center for Architecture. Broadway/59th St. 7:15pm Dinner at AIANY/Center for Architecture Tafel Hall